Bine ai venit pe onlinebrands.ro!
Menu

Stimati clienti, in perioada 19-22 aprilie nu va fi posibila contactarea telefonica a Serviciului clienti si nu se vor face livrari.
Comenzile noi vor fi prelucrate si ne veti gasi pe email la onlinebrands.ro@gmail.com!

RETURNARE PRODUSE

La OnlineBrands ai timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim mai multe optiuni:

  • fie iti returnam suma de bani,
  • fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs. 

In cazul in care produsul primit prezinta vreo defectiune, acesta trebuie returnat catre noi in maxim 48 de ore de la primire. Returnarea se face prin solicitarea acesteia la onlinebrands.ro@gmail.com. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.
In cazul in care de exemplu intr-o pereche de pantofi unul poarta usoare urme de proba (talpa prafuita, siret desfacut...etc) - nu se considere DEFECT, deoarece se permite probarea produselor si returnarea acestora fara insa a fi purtate. Totodata o parte a produselor provin din magazine dupa lichidarea stocurilor.

CLIENTUL se obliga sa plateasca si taxele de curierat, pentru returul / schimbul produsului / produselor comandate. Taxele de curierat pentru transportul retur sunt suportate de catre cumparator.
Produsele achizitionate ca urmare a unor campanii desfasurate prin terti si vandute prin alte site-uri la preturi reduse nu se pot returna!


1. RETURNAREA PRODUSELOR SE SUPUNE URMATOAREI LEGI: 

Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email
contact@onlinebrands.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii). 


Produsul se va returna de catre client numai prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client. Returnarea unui produs se poate face prin orice curier NU PRIN POSTA ROMANA (coletele trimise prin Posta Romana nu se ridica!!).

Returnarea se face in contul oferit de client si se returneaza numai pretul produsului nu si al costurilor de livrare.
Dupa primirea confirmarii de returnare, produsele nu se vor returna mai tarziu de 14 zile lucratoare de la data primirii acestora, indiferent de cand a fost trimisa cererea de retur.

2. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE: 
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale
- Produse de ingrijire personala, igiena casei sau personala
- Produsele din categoria Lenjerie, Costume de baie!

- Produse primite cadou la alte produse decat cu conditia unei noi achizitii
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma


3. ATENTIE !!!  Produsele care se returneaza daca sunt impregnate cu parfum puternic se percepe o taxa suplimentara comunicata de onlinebrands.ro ulterior.

Returnarea baniilor se va face intr-un termen de maxim 14 de zile de la primirea returului de catre noi. Returnarea baniilor se poate face numai in contul IBAN oferit de client !!

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie se anunta in termen de 48 de ore de la receptie si vor fi inlocuite sau stornate cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail de mai jos.

Nerespectarea termenelor de mai sus duce automat la pierderea dreptului de retur.

SCHIMBARE PRODUSE

- Pentru SCHIMBAREA produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email contact@onlinebrands.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.
- Produsele care se returneaza in vederea schimbului, daca sunt impregnate cu parfum puternic, se percepe o taxa de 10% din valoarea acestuia.
- Produsul care se doreste schimbat se va returna prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client.

- Returnarea unui produs se poate face prin orice curier rapid -
- daca doriti sa trimitem noi curierul sa ridice coletul acest lucru se poate face doar in localitatile unde Urgent-Cargus nu percepe km suplimentari si costa 15 RON (colet 1-5 kg)

Pentru orice alte detalii suplimentare:contact@onlinebrands.ro

Va multumim
.
Echipa OnlineBrands.